Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2018
|
25
|
3
|
Tytuł artykułu
Wpływ stopnia podstawienia skrobi E1422 na właściwości reologiczne w układach zawierających chlorek sodu
Autorzy
Malyszek Z.
,
Lewandowicz J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Effect of degree of substitution of E1422 starch on rheological properties in systems containing sodium chloride
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
skrobia modyfikowana
surowce roslinne
wlasciwosci reologiczne
acetylacja
sieciowanie
adypinian diskrobiowy
kleikowanie skrobi
tekstura
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2018
Tom
25
Numer
3
Opis fizyczny
s.89-99,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Malyszek Z.
Zakład Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Starołęcka 40, 61-361 Poznań
autor
Lewandowicz J.
Katedra Zarządzania Produkcją i Logistyki, Wydz. Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska, ul.Strzelecka 11, 60-965 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/ZNTJ/2018/116/248
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a630098c-21f5-45aa-b11e-a1cfea7f7fbf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.