PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 25 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ stopnia podstawienia skrobi E1422 na właściwości reologiczne w układach zawierających chlorek sodu

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Effect of degree of substitution of E1422 starch on rheological properties in systems containing sodium chloride

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

25

Numer

3

Opis fizyczny

s.89-99,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Starołęcka 40, 61-361 Poznań
  • Katedra Zarządzania Produkcją i Logistyki, Wydz. Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska, ul.Strzelecka 11, 60-965 Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a630098c-21f5-45aa-b11e-a1cfea7f7fbf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.