Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1989
|
24
|
01
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka jakości wybranych owoców utrwalonych metodą suszenia-mrożenia (Dehydrofreezing)
Autorzy
Jarczyk A.
,
Bekas W.
,
Skwarek A.
Warianty tytułu
RU
Khrakteristika kachestwa izbrannykh plodow fiksirowannykh metodom usushki-zamorazhiwanija (Dehydrofrizing)
EN
Quality charasteristics of selected friut conditioned through dehydrofreezing method
FR
La caracteristique de qualite des fruits choisis conserves a la method dehydratisation a la congelation
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
owoce
suszenie
mrozenie
zamrazanie
schematy technologiczne
zawartosc cukrow
przechowywanie
przemysl spozywczy
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1989
Tom
24
Numer
01
Opis fizyczny
s.16-17,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jarczyk A.
Katedra Technologii, Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza, Warszawa
autor
Bekas W.
Katedra Technologii, Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza, Warszawa
autor
Skwarek A.
Katedra Technologii, Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a61d8dc1-7244-45fc-b6a9-9c2d66acb32d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.