PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

1989 | 24 | 01 |

Tytuł artykułu

Charakterystyka jakości wybranych owoców utrwalonych metodą suszenia-mrożenia (Dehydrofreezing)

Warianty tytułu

RU
Khrakteristika kachestwa izbrannykh plodow fiksirowannykh metodom usushki-zamorazhiwanija (Dehydrofrizing)
EN
Quality charasteristics of selected friut conditioned through dehydrofreezing method
FR
La caracteristique de qualite des fruits choisis conserves a la method dehydratisation a la congelation

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

24

Numer

01

Opis fizyczny

s.16-17,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii, Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii, Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii, Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a61d8dc1-7244-45fc-b6a9-9c2d66acb32d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.