Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2018
|
593
|
Tytuł artykułu
Wpływ parametrów konwekcyjnego i sublimacyjnego suszenia owoców bzu czarnego (Sambucus nigra L.) na kinetykę procesu i barwę suszu
Autorzy
Krzykowski A.
,
Dziki D.
,
Domin M.
,
Kupryaniuk K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Effects of air drying and frezee-drying conditions on the process kinetics and colour of black elderberry (Sambucus nigra L.)
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
2018
Tom
593
Opis fizyczny
s.39-48,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krzykowski A.
Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
Dziki D.
Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
Domin M.
Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
Kupryaniuk K.
Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ZPPNR.2018.593.14
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a5d09954-30b7-4912-bb40-e7601b2548b3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.