PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 18 |

Tytuł artykułu

Soured cream buttermilk as a raw material for quarg-desserts production

Warianty tytułu

PL
Maślanka jako surowiec do produkcji twarożków deserowych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

18

Opis fizyczny

p.11-15,ref.

Twórcy

  • Valio Finnish Co-operative Dairies Ass., REsearch and Development Department, Helsinki, Finland
autor
  • Valio Finnish Co-operative Dairies Ass., REsearch and Development Department, Helsinki, Finland
  • Department of Dairy Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Grochowska 272, 03-849 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a49e3cc9-73bd-4495-925a-b6e20377961a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.