Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2015
Tom
48
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Rola witaminy K w metabolizmie kości
(
Karmanska A.
,
Karwowski B.
)
artykuł:
Kontrowersje związane ze stosowaniem suplementów diety w grupie dzieci zdrowych
(
Kostecka M.
,
Kostecka J.
)
artykuł:
Zawartość rozpuszczalnych szczawianów w naparach herbat czarnych i zielonych
(
Lacka A.
,
Bielawska M.
)
artykuł:
Wartość energetyczna pieczywa i jej zmiany w trakcie przechowywania
(
Wyka J.
,
Lipiec K.
,
Mazurek D.
,
Bulynko J.
)
artykuł:
Korzyści i zagrożenia związane z konsumpcją naturalnych zamienników sacharozy
(
Grupinska J.
,
Grzelak T.
,
Walczak M.
,
Kramkowska M.
,
Czyzewska K.
)
artykuł:
Ocena nawyków żywieniowych studentów katowickich uczelni w zakresie spożycia wybranych produktów mrożonych
(
Malczyk E.
,
Ratajczak D.
)
artykuł:
Ocena sposobu odżywiania osób chorych na cukrzycę typu 2
(
Majak I.
,
Szczodrowska A.
,
Bartos A.
,
Leszczynska J.
)
artykuł:
Porównanie poziomu wiedzy żywieniowej studentów polskich i słowackich w zakresie źródeł pokarmowych wybranych składników odżywczych
(
Bator E.
,
Habanova M.
,
Broniecka A.
,
Wyka J.
,
Bronkowska M.
)
artykuł:
Wpływ rodzaju ziarna zboża i stopnia jego przetworzenia na potencjalną biodostępność składników mineralnych w warunkach in vitro
(
Krejpcio Z.
,
Suliburska J.
,
Krol E.
,
Kawka A.
,
Marcinek K.
)
artykuł:
Ocena podaży podstawowych składników odżywczych oraz wartość energetyczna diet redukcyjnych w wybranych czasopismach dla kobiet
(
Bienkiewicz M.
,
Bator E.
,
Bronkowska M.
)
artykuł:
Charakterystyka żywieniowa stewii - aktualny stan wiedzy
(
Kulczynski B.
,
Gramza-Michalowska A.
,
Czlapka-Matyasik M.
)
artykuł:
Choroby układu krążenia a spożycie jaj
(
Glibowski P.
,
Tomasiak N.
)
artykuł:
Dieta a testosteron w organizmie sportowca
(
Stachowicz M. A.
,
Lebiedzinska A.
)
artykuł:
Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne w żywności - aspekty prawne i analityczne
(
Slowianek M.
,
Leszczynska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.