Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1989
|
43
|
08
|
Tytuł artykułu
Wartość odżywcza mleka koziego
Autorzy
Pieczonka W.
Warianty tytułu
RU
Pitatel’naja chennost’ koz’ego moloka
EN
The nutritive value of goat milk
DE
Nahrwert von Ziegenmilch
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wartosc odzywcza
mleko kozie
zawartosc witamin
aminokwasy egzogenne
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
08
Opis fizyczny
s.203-205,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pieczonka W.
Akademia Rolnicza w Krakowie, Filia w Rzeszowie, ul.M.Ćwiklińskiej 2, 35-959 Rzeszów
Bibliografia
1. ABD-EL-HAMID L.B., KHADER A.E.: Egypt. J. of Dairy Sci. 1982, 1, 43-46.
2. ABO-ELNAGA I.G. i in.: Nahrung 1982, 2, 197.
3. ADDEO F. i in: J. of Dairy Res. 1978, 2, 191.
4. AKINSOYINU A.O.: J. of Dairy Sci 1977, 1, 57.
5. ANIFANTAKIS E.M., KANDARAKIS J.G.: Milchwissenschaft 1980, 10, 617.
6. BAGHEL M.S., GUPTA M.P.: Indian J. of Dairy Sci. 1979, 3, 340.
7. BRENDEHAUG J., ABRAHAMSEN R.K.: Milchwissenschaft 1987, 5, 289.
8. CERBULIS J. i in.: J. of Dairy Sci. 1982, 12, 2301.
9. DEDEK M. i in.: Prumysl Potr. 1978, 8, 455.
10. DOZET N.: Mljekarstvo 1973, 1, 19.
11. EL-ZAYAT A.I. i in.: Egypt. J. of Food Sci. 1984, 1/2, 149.
12. FURTADO M.M.: Revista do Instituto de Laticinios Candido Tostes 1981, 214. 31.
13. FURTADO M.M.: Revista do Instituto de Laticinios Candido Tostes 1983, 226, 27.
14. GARCIA OLMEDO R. i in.: Anales de bromatologia 1982, 1,1.
15. GRAPPIN R. i in.. Lait 1981, 603/604, 117.
16. HARRIS E.: J. of Dairy Sci. 1980, 10, 1649.
17. JENNESS R.: J. of Dairy Sci. 1980, 10, 1605.
18. MARAVAL B., VIGNON B.: Milchwissenschaft 1982, 8, 464.
19. MARIANI P. i in.: Sci. e Tecnica Lattiero-Casearia 1987, 1, 7.
20. MBA A.U. i in.: J. of Dairy Res. 1975, 2, 217.
21. MIDDLETON G., FITZGERALD C.H.: Australian J. of Dairy Technol. 1980, 3, 115.
22. PARKASH B.S., SHARMA R.S.: J. of Food Sci. and Technol., India, 1986, 2, 85.
23. SAWAYA W.N. i in.: J. of the Amer. Dietetic Ass. 1984, 4, 433.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a45bad69-809b-4076-88ad-6f7646bbbce3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.