Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2018
|
07
|
Tytuł artykułu
Konsumpcja mięsa i wędlin drobiowych w Polsce w 2017 roku, cz.I
Autorzy
Swietlik K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
mieso drobiowe
rok 2017
wedliny drobiowe
zywienie czlowieka
spozycie zywnosci
Polska
produkcja drobiarska
podaz
ceny detaliczne
dochody ludnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2018
Numer
07
Opis fizyczny
s.2-6,tab.
Twórcy
autor
Swietlik K.
Zakład Badań Rynkowych, Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a450b96e-70aa-4012-95da-8ce769489e64
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.