Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2011
|
46
|
11
|
Tytuł artykułu
Tekstura mleka fermentowanego w zależności od doboru szczepionki probiotycznej w czasie chłodniczego przechowywania
Autorzy
Mituniewicz-Malek A.
,
Tyloch M.
,
Dmytrow I.
,
Balejko J.
,
Pilarczyk R.
Warianty tytułu
EN
The texture of fermented milk depending on the selection of probiotic starter during refrigerated storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie chlodnicze
mleko fermentowane
tekstura zywnosci
kultury starterowe
wyrozniki sensoryczne
konsystencja
smakowitosc
zapach
zywnosc probiotyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2011
Tom
46
Numer
11
Opis fizyczny
s.30-35,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Mituniewicz-Malek A.
Zakład Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, Szczecin
autor
Tyloch M.
Zakład Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, Szczecin
autor
Dmytrow I.
Zakład Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, Szczecin
autor
Balejko J.
Zakład Inżynierii Procesowej i Maszynoznawstwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, Szczecin
autor
Pilarczyk R.
Zakład Biostatystyki, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a3bc3fe7-7b23-4d01-8fc1-33fc2cbbdd5c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.