Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1961
Tom
12
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Izolacja gronkowców z ciastek przy zastosowaniu różnych podłoży selektywnych
(
Wierzchowski J.
,
Czarnowska W.
,
Morze-Fitz J.
)
artykuł:
Stałe podłoże do oznaczania paciorkowców kałowych w produktach żywnościowych
(
Maleszwski J.
)
artykuł:
Kolorymetryczne oznaczenie śladów kobaltuw grochu
(
Szyszko E.
,
Chojnicka B.
)
artykuł:
Zawartość witaminy C w daniach obiadowych wytypowanego zakładu w przeciągu czterech sezonów
(
Wilczynska B.
)
artykuł:
Badanie stanu zakażenia pieczywa podczas cyklu produkcyjnego
(
Bojankiewicz M.
)
artykuł:
Badanie mikrobiologiczne cyklów produkcyjnych płynnego owocu przeprowadzone w zakladzie przetworów owocowo-warzywnych na terenie Woj. Kieleckiego
(
Grubner M.
,
Kmiecik J.
)
artykuł:
Badania nad składem aminokwasowym i uzupełnianiem się białek produktów spożywczych z zastosowaniem ilościowej chromatografii bibułowej
(
Muszkatowa B.
)
artykuł:
Oznaczanie pozostałych DDT w warzywach i owocach
(
Parys J.
)
artykuł:
Wydalanie niacyny, N1-Metylowego amidu kwasu nikotynowego ryboflawiny u ludzi przy kontrolowanym spożyciu
(
Secomska B.
)
artykuł:
Badania nad skłądem chemicznym popiołów w herbatach
(
Dąbrowski T.
)
artykuł:
Badania nad metodą pijanowskiego. IV Przebieg redukcji kwasu dehydroaskorbinowego
(
Bozyk Z.
)
artykuł:
Badania nad przydatnością laseczki zgorzeli gazowej przy ocenie sanitarnej solanek śledziowych
(
Zaleski S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.