PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2025 | 30 | 1 |

Tytuł artykułu

Anhydrobiosis in yeast: effect of selenium on the resistance of yeast cells in the dehydration-rehydration process

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

30

Numer

1

Opis fizyczny

p.7-21,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Biotechnology and Microbiology, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
  • Laboratory of Cell Biology, University of Latvia, Riga, Latvia
autor
  • Laboratory of Cell Biology, University of Latvia, Riga, Latvia
autor
  • Department of Food Biotechnology and Microbiology, Institute of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Nowoursynowska 159 C, 02-776 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a3524cd7-18cf-41e3-9be7-0c7263776dfd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.