Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2017
|
06
|
Tytuł artykułu
Nowe produkty mleczarskie, czyli co nowego na świecie
Autorzy
Zulewska J.
,
Baranowska M.
Warianty tytułu
EN
New dairy products, i.e. what is new on the world
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
przetwory mleczne
rynek swiatowy
nowosci rynkowe
postep techniczno-technologiczny
nowe produkty
jogurt
desery mleczne
innowacje
lody
mleko fermentowane
zywnosc funkcjonalna
sery
maslo
opakowania
dobor opakowan
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2017
Numer
06
Opis fizyczny
s.17-24,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zulewska J.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Baranowska M.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a2cc5609-0e46-4bab-8a15-c30ae5ebf435
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.