Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1975
|
172
|
Tytuł artykułu
Jakość mięsa wołowego w świetle potrzeb przemysłu i konsumenta
Autorzy
Wichlarz H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The quality of beef and the needs of inductry and consumer
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
bydlo mlode
bydlo rzezne
mieso wolowe
mieso
jakosc miesa
tusze zwierzece
wartosc rzezna
produkcja zwierzeca
kierunki produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1975
Tom
172
Opis fizyczny
s.27-35,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wichlarz H.
Instytut Przemysłu Mięsnego w Poznaniu
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a29da160-ee09-4166-82b1-740a6ed778ec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.