Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
1965
|
21
|
02
|
Tytuł artykułu
Problem Clostridium perfringens w produktach spożywczych
Autorzy
Kafel S.
Warianty tytułu
RU
Problema Clostridium perfringens v prodovol'stvennykh produktakh
EN
The problem of Clostridium perfringens in food products
FR
Le probleme de Clostridium perfringens dans les produits alimentaires
DE
Problem des Clostridium perfringens in Lebensmitteln
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
Rocznik
1965
Tom
21
Numer
02
Opis fizyczny
s.84-87,bibliogr.
Twórcy
autor
Kafel S.
Puławy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a28d5364-a3d8-474b-b588-9d6fa86c0cf3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.