Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1985
|
39
|
2
|
Tytuł artykułu
Atrakcyjność kulinarna mięsa jagnięcego
Autorzy
Sikora T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
mieso baranie
mieso jagniece
wlasciwosci odzywcze
zawartosc witamin
zawartosc tluszczu
wyniki badan
jakosc sensoryczna
wartosc kulinarna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1985
Tom
39
Numer
2
Opis fizyczny
s.12-14,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sikora T.
Zakład Towaroznawstwa Spożywczego, Instytut Towaroznawstwa, Akademia Ekonomiczna w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a2379d58-0139-44ba-a6d5-017fb2bffd0a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.