Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2014
|
10
|
Tytuł artykułu
Aspekty bezpieczeństwa żywności w sklepach mięsnych
Autorzy
Klopotek V.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
przetwory miesne
jakosc zdrowotna
sklepy spozywcze
bezpieczenstwo zywnosci
system HACCP
procedury
wymagania higieniczno-sanitarne
dokumentacja systemowa
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2014
Numer
10
Opis fizyczny
s.22,24-25
Twórcy
autor
Klopotek V.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a22b278b-68cd-447c-b339-53b8c8e7212e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.