PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1976 | 08(171) |

Tytuł artykułu

Wpływ indukowanych cieplnie kompleksów białek mleka na uwalnianie aminokwasów z kazeiny w wyniku działania podpuszczki, pepsyny i pronazy

Warianty tytułu

RU
Vlijanie inducirovannykh nagrevaniem kompleksov belkov moloka na osvobozhdenie aminokislot iz kazeina v rezul;tate dejjstvija sychuzhnogo fermenta, pepsina i pronazy
EN
The effect of thermally induced milk protein complexes on liberation of amino acids from casein as a result of the action of rennin, pepsin and pronase

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.71-80,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
  • Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a21c9111-af68-4bbb-9a2f-4377dbbdc608
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.