Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2008
Tom
56
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Dekoracje sklepów
(
P.K.
)
artykuł:
Jak powinien wyglądać sklep, by przyciągał klientów?
(
P.K.
)
artykuł:
Linie do chleba dla rzemiosła i przemysłu
(
Szczepaniak J.
)
artykuł:
Nowa marka "Najlepsze Smaki - Pomorskie"
(
Stus M.
)
artykuł:
Informatyka w piekarni i cukierni. Zakupy i sprzedaż w Internecie, czyli rozwój nowoczesnych kanałów sprzedaży w realiach branży piekarsko-cukierniczej
(
Latawiec M.
)
artykuł:
Zmiana składki podatku na fakturach VAT RR
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Pudry, granulaty, ekstrakty
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
EuroGastro 2008
artykuł:
Wypowiadanie umów o pracę
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Drobne pieczywo pszenne (produkcja bez polepszaczy)
(
Slowik E.
)
artykuł:
Krajowe Forum Piekarstwa i Cukiernictwa - platformą porozumienia
(
Diowksz A.
)
artykuł:
Sukces nie jest dziełem przypadku. System CSB optymalizuje procesy produkcyjno-administracyjne w branży piekarskiej i cukierniczej
(
Stec A.
)
artykuł:
Hamburg Global Bake. Rynek piekarski w Unii Europejskiej
(
Kania-Lentes P.
)
artykuł:
Dofinansowanie nowych inwestycji o wysokim potencjale innowacyjnym
artykuł:
Najprostszy sposób na lody
artykuł:
Europejski rynek czekolady rozwija się dobrze
(
A.L.
)
artykuł:
Europain 2008
(
Kania-Lentes P.
)
artykuł:
PAUL - najpiękniejsza kariera we francuskim piekarstwie
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Zainwestuj, aby zaoszczędzić! Rozmowa z Wiesławą Siódmiak, właścicielką Piekarni Siódmiak w Bydgoszczy
artykuł:
Czy jest miejsce dla lodów w "zdrowej diecie"?
(
Polak E.
)
artykuł:
Po co firmie silna marka? (Cz.II)
(
Czerwinska M.
,
Hulas F.
)
artykuł:
O czym należy wiedzieć uruchamiając punkt sprzedaży z konsumpcją na miejscu
(
Gubala W.
)
artykuł:
Na Karaiby nie tylko po słońce
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Kwas chlebowy zdrowy i orzeźwiający
(
Dziugan P.
)
artykuł:
Czy rolnicy mają decydować o promocji pieczywa? Projekt ustawy o funduszach promocji produktów rolno-spożywczych
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Jakość pieczywa nadal krytykowana
(
Stus M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.