PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 16[31] | 3 |

Tytuł artykułu

Konsumenci wobec bezpiecznych rozwiązań w zakresie produkcji żywności

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Consumers towards safe solutions for food production

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Numer

3

Opis fizyczny

s.243-250,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Marketingu i Przedsiębiorczości, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Ćwiklińskiej 2, 35-601 Rzeszów
autor
  • Katedra Marketingu i Przedsiębiorczości, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Ćwiklińskiej 2, 35-601 Rzeszów
autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszów

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a11e713b-caa2-4788-8ccc-f76d3e4ab66e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.