Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Problemy Jakości
2012
|
44
|
11
|
Tytuł artykułu
Doskonałość jako narzędzie kształtowania jakości produktów żywnościowych w opinii studentów
Autorzy
Kud K.
,
Kud B.
Warianty tytułu
EN
Excellence as a tool for shaping the quality of food products, in student's opinion
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
Piechowice konferencja
konferencje
produkty spozywcze
studenci
opinie
jakosc
ksztaltowanie jakosci
innowacje
badania ankietowe
cechy jakosciowe
Model Doskonalosci EFQM
EN
Piechowice conference
conference
food product
student
opinion
quality
quality improvement
innovation
questionnaire method
quality trait
EFQM Perfection Model
Wydawca
-
Czasopismo
Problemy Jakości
Rocznik
2012
Tom
44
Numer
11
Opis fizyczny
s.20-23,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kud K.
Politechnika Rzeszowska, Rzeszów
autor
Kud B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a11306fc-eaaf-44a5-92ec-0764a1c141f6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.