Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2012
|
12
|
Tytuł artykułu
Bakteriocyny w przetwórstwie mleka
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
EN
Bacteriocins in milk processing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bakterie kwasu mlekowego
bakteriocyny
mechanizm dzialania
przetworstwo mleka
zastosowanie
korzysci
klasyfikacja bakteriocyn
biokonserwanty
dzialanie przeciwdrobnoustrojowe
bezpieczenstwo zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2012
Numer
12
Opis fizyczny
s.18-23,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a0becc4d-cd08-462d-bb83-bf5cc07f4987
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.