Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2020
|
07
|
Tytuł artykułu
Cechy fizyko-chemiczne oraz wartość odżywcza mięsa drobiowego
Autorzy
Mroczek J.
,
Mroczek K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2020
Numer
07
Opis fizyczny
s.6-9,fot.
Twórcy
autor
Mroczek J.
Zakład Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski we Wrocławiu, Wrocław
autor
Mroczek K.
Studenckie Koło Naukowe Oceny i Przetwórstwa Żywności, Uniwersytet Rzeszowski we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a0a989f9-f0fa-4fbc-b891-d21d2c3f3326
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.