Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2018
|
66
|
05
|
Tytuł artykułu
Krótka historia trzech słynnych tortów
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
wyroby cukiernicze
torty
tort Dobosa
tort Pawlowej
tort Sachera
Wegry
Dobos Jozsef Carl
Rosja
Pawlowa Anna
Austria
Wieden
Sacher Franz
hotel Sacher
kawiarnia Demel
spory spoleczno-gospodarcze
historia produktu
kuchnia wykwintna
sztuka kulinarna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2018
Tom
66
Numer
05
Opis fizyczny
s.36-37
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a0793156-77ff-4bf4-953e-3f661557edb5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.