Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1988
Tom
---
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Właściwości dietetyczno-lecznicze mlecznych produktów fermentowanych
(
Kornacki K.
,
Maciejewska A.
)
artykuł:
Mikroflora mleka i produktów mleczarskich Część II
(
Piatkiewicz A.
)
artykuł:
"Anhydro" w Wolsztynie
artykuł:
Czynniki regulujące wartość pH w czasie produkcji sera Część II
(
Zuraw J.
,
Surazynski A.
)
artykuł:
Charakterystyka gotowych wyrobów mleczarskich z punktu widzenia powstania ubytków naturalnych w czasie magazynowania
(
Klag R.
)
artykuł:
Produkcja mleka owczego i jego przetwórstwo
artykuł:
Mleczne użytkowanie owiec na świecie
(
Drozdz A.
)
artykuł:
Przesłuchanie aktualne
(
Trzcianka J.
)
artykuł:
Vonkpol spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
artykuł:
"Więcej mleka wysokiej jakości"
artykuł:
Przyspieszenie dojrzewania sera przez zastosowanie laktozo-ujemnych (Lac-) mutantów paciorkowców grupy N
(
Abrahamsen R.
,
Birkeland S.
,
Langsrud T.
)
artykuł:
Wpływ termizacji na jakość mikrobiologiczną, trwałość mleka i produktów mlecznych
(
Molska I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.