Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1983
Tom
31
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Piec turbulencyjny
artykuł:
Technologia linii produkcyjnych "Rapido"
(
Gladkowski A.
)
artykuł:
Wydłużarka do bagietek francuskich
(
Balcerzak W.
)
artykuł:
Metoda suszenia bułki tartej w warunkach przemysłowych
artykuł:
Międzynarodpowa wystawa piekarstwa
artykuł:
Kierunki działania Federacji NOT i jej Stowarzyszeń
artykuł:
Reforma gospodarcza w przemyśle cukierniczym
(
Sonnenberg Z.
)
artykuł:
Wykorzystanie urządzeń czekoladziarskich do produkcji innych asortymentów
(
Szwedowska E.
)
artykuł:
Technologia chłodzenia pieczywa w środowisku CO₂
artykuł:
Odkurzacz turbinowy
artykuł:
Technologia wyrobów z mlecznych mas pomadkowych
(
Milanowski J.
,
Wlazlinski J.
)
artykuł:
Chleb dla Warszawy
(
Mamos E.
)
artykuł:
Budowa piekarni osiedlowych
artykuł:
Ciągła produkcja bagietek w piekarnictwie NRD
artykuł:
Pojemniki płaskie i wysokie, małe i duże
artykuł:
Będzie więcej mąki żytniej
artykuł:
Produkcja czekoladopodobna
(
Gladkowski A.
)
artykuł:
Transport i magazynowanie luzem syropu skrobiowego w ZPC "Goplana" w Kargowej
(
Paciorek Z.
)
artykuł:
Wibracyjne urządzenie wyładunkowe typu Sz2-ChMG
artykuł:
Pułapka na mole mączne
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.