Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2014
Tom
78
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Olfactory properties of enantiomers of undecan-x-ols (x equals sign 2, 3) and their acetates
(
Gibka J.
,
Glinski M.
)
artykuł:
The study of phenylboronic acid optical properties towards creation of a glucose sensor
(
Kur-Kowalska K.
,
Przybyt M.
,
Miller E.
)
artykuł:
The influence of UV, X and microwave radiation on the aflatoxin B1 concentration in nuts
(
Jablonska J.
,
Mankowska D.
)
artykuł:
Lavandulol – biological activity and synthesis
(
Ciolak K.
)
artykuł:
Molecular dialogue between plant resistance pathways – SAR and ISR
(
Kulbat K.
,
Szczodrowska A.
)
artykuł:
Infractometric measurement of sucrose concentration
(
Brzezinski S.
,
Ludwicki M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.