Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2018
|
66
|
02
|
Tytuł artykułu
POLBiSCO sygnatariuszem porozumienia na rzecz optymalizacji produktów żywnościowych w Polsce
Autorzy
A.L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Polska
Polbisco Stowarzyszenie Polskich Producentow Wyrobow Czekoladowych i Cukierniczych
Przezdziak Marek
produkty spozywcze
jakosc produktu
jakosc zywnosci
jakosc zywieniowa
optymalizacja produkcji
reformulacja zywnosci
wartosc odzywcza
cukiernictwo
piekarstwo
wyroby cukiernicze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2018
Tom
66
Numer
02
Opis fizyczny
s.43
Twórcy
autor
A.L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9ffadfb2-3ae7-49cc-8c45-f6697bf595cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.