Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2013
|
67
|
09
|
Tytuł artykułu
Od deski do deski. Higiena w kuchni - deski do krojenia
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
kuchnie
higiena zywnosci
zywienie zbiorowe
deski do krojenia
deski drewniane
deski bambusowe
deski z tworzyw sztucznych
deski szklane
deski z kamieni naturalnych
deski granitowe
bezpieczenstwo zywnosci
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2013
Tom
67
Numer
09
Opis fizyczny
p.3,12
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9fe42365-19a4-4ca8-9e7a-676dfe81bee2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.