Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
2022
|
103
|
3
|
Tytuł artykułu
Influence of various drying methods on physicochemical characteristics, antioxidant activity and bioactive compounds in Centella asiatica L. leaves: a comparative study
Autorzy
Mohapatra P.
,
Ray A.
,
Jena S.
,
Nayak S.
,
Mohanty S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
medicinal plant
Centella asiatica
antioxidant activity
bioactive compound
colour characteristics
physicochemical characteristics
drying method
comparative study
Wydawca
-
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
Rocznik
2022
Tom
103
Numer
3
Opis fizyczny
p.235-247,fig.,ref.
Twórcy
autor
Mohapatra P.
Centre For Biotechnology, Siksha ‘O’ Anusandhan (Deemed to be University), Bhubaneswar, Odisha, India
autor
Ray A.
Centre For Biotechnology, Siksha ‘O’ Anusandhan (Deemed to be University), Bhubaneswar, Odisha, India
autor
Jena S.
Centre For Biotechnology, Siksha ‘O’ Anusandhan (Deemed to be University), Bhubaneswar, Odisha, India
autor
Nayak S.
Centre For Biotechnology, Siksha ‘O’ Anusandhan (Deemed to be University), Bhubaneswar, Odisha, India
autor
Mohanty S.
PG Department of Biotechnology, Ramadevi Women's University, Bhubaneswar, Odisha, India
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5114/bta.2022.118666
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9fe27cd2-c0a6-4b79-b33e-14fd5cfe2368
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.