Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
24
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Animal Science
Wydawca
-
Rocznik
1989
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
24
artykuł:
The effect of NaCl- and lysine-supplemented diet on nitrogen balance and fattening performance of pigs
(
Chachulowa J.
,
Kierczynska M.
,
Skomial J.
,
Sokol J. L.
)
artykuł:
The effect of rearing conditions of broiler ducks on production efficiency
(
Wojciechowska-Lipka E.
)
artykuł:
The effect of water pH on the development of hatching glands in pikeperch (Stizostedion lucioperca)
(
Ostaszewska T.
)
artykuł:
Fattening performance of young bulls fed maize silage based diet with different level of high and low digestible carbohydrates
(
Karas J.
,
Dymnicka M.
,
Krasnodebski R.
,
Przedpelski M.
,
Swietlikowski P.
,
Witczak F.
)
artykuł:
Number and activity of nipples in year-old females of arctic fox and their effect on rearing performance
(
Frindt A.
,
Bednarz M.
,
Brzozowski M.
,
Kaleta T.
,
Jaroszuk R.
)
artykuł:
Comparison of fibre diameter in different varieties of Lowland sheep in relation to touch-and-see, appraisal
(
Radzik A.
)
artykuł:
The effect of feeding triticale-cotaining diet on broiler production
(
Swierczewska E.
,
Scholtyssek S.
,
Riedel M. J.
,
Grzybowska A.
)
artykuł:
The response of broiler chickens to feed containing Ochratoxin A
(
Niemiec J.
,
Scholtyssek S.
)
artykuł:
Analysis of some wool characteristics of Polish Lowland sheep in relation to appraisal results
(
Radzik A.
)
artykuł:
Costs and profitability of broiler duck production under different rearing conditions
(
Wojciechowska-Lipka E.
)
artykuł:
Organ development in chickens of different genotype
(
Swierczewska E.
,
Gilewski R.
,
Siennicka A.
)
artykuł:
Hatching gland clls in embryos of pikeperch (Stizostedion lucioperca)
(
Ostaszewska T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.