PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 04 |

Tytuł artykułu

Chemiczne aspekty higieny żywności - pozytywne chemiczne skłądniki mleka cz.2. Tłuszcz mlekowy

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Chemical aspects of food hygiene - positive chemical milk components part 2. Milk fat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

04

Opis fizyczny

s.29-35,fot.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińśko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9f2857b7-c0b0-4d0a-9344-ddcac9adbd6c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.