Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Aldehydy i wpływ wybranych czynników na ich zawartość w piwie
(
Kucharczyk K.
,
Tuszynski T.
)
artykuł:
Rynek piwa w Europie powoli ożywia się?
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Odzysk ciepła z instalacji chłodniczych w przemyśle owocowo-warzywnym
(
Targanski W.
)
artykuł:
Czy możemy czuć się bezpieczni? Bezpieczeństwo żywności w Polsce w kontekście niedawnych zatruć E. coli w Niemczech
(
Bondar J.
,
Zych A.
,
Trojnar K.
)
artykuł:
Mikroorganizmy zmodyfikowane genetycznie w przemyśle fermentacyjnym i spożywczym - stan aktualny i perspektywy
(
Piasecka-Jozwiak K.
,
Chabowska B.
)
artykuł:
Filtracja piwa niepasteryzowanego
(
Pasztaleniec G.
)
artykuł:
Perspektywy produkcji zagęszczonego soku jabłkowego w kraju i na świecie
(
Dziwulski M. R.
)
artykuł:
Co wnosi branża piwowarska do ochrony środowiska w Polsce?
(
Pawelas A.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo żywności priorytetem dla unijnej gospodarki żywnościowej. Food and Nutrition in 21st century
(
A.L.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.