Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Króliki. Cz.II
(
Gacek L. A.
)
artykuł:
Przyprawianie dziczyzny
(
Zochowska-Kujawska J.
)
artykuł:
Kolejne certyfikaty przynależności do Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska
artykuł:
Certyfikacja Jakości Tradycyjnych Wielkopolskich Wędlin
(
Rutkowska-Kalisz M.
)
artykuł:
Rekpol Organizacja Odzysku - wiarygodny partner
artykuł:
Lokalne wyroby wędliniarskie z Wielkopolski wpisane na Listę Produktów Tradycyjnych Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi
artykuł:
Perspektywy nanotechnologii w przechowalnictwie żywności
(
Kryza K.
,
Stencel D.
,
Szczepanik G.
,
Blaszkiewicz P.
)
artykuł:
Produkcja mięsa za użytek własny
artykuł:
Na produktach regionalnych można zarobić
artykuł:
Co trzecia wędlina w Polsce jest źle oznakowana
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.