Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Sytuacja ekonomiczno-finansowa przemysłu mięsnego i drobiarskiego w I połowie 2015 roku
(
Drozdz J.
)
artykuł:
Mięso nutrii - wartość odżywcza i zastosowanie
(
Stanislawczyk R.
)
artykuł:
Prawidłowe znakowanie produktów spożywczych
artykuł:
95-lecie Antoniego Rutkowskiego
artykuł:
Wpływ technologii rozmrażania mikrofalowego na jakość mięsa
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Skiepko N.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Utrwalanie mięsa i jego wyrobów poprzez schładzanie i zamrażanie
(
Panasiewicz M.
)
artykuł:
Kultura organizacyjna firmy
(
Matuszewska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.