Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2019
|
598
|
Tytuł artykułu
Changes of bioactive compounds content of kiwiberry during storage
Autorzy
Bogusz R.
,
Rybak K.
,
Gondek E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Zmiany właściwości biochemicznych minikiwi podczas przechowywania
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
hardy kiwifruit
Actinidia arguta
storage
temperature
biochemical property
bioactive compound
flavonoids
antioxidant capacity
phenolics content
carotenoid
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
2019
Tom
598
Opis fizyczny
p.3-13,fig.,ref.
Twórcy
autor
Bogusz R.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Rybak K.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Gondek E.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ZPPNR.2019.598.12
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9d2652dc-580f-4b8f-955b-8b16b0e53c1e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.