Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2013
|
20
|
5
|
Tytuł artykułu
Twórcy polskiej nauki o żywności. Polscy uczeni po II Wojnie Światowej prof. dr inż. Jadwiga Jakubowska, dr h.c. (1905-2001)
Autorzy
Oberman H.
Warianty tytułu
EN
Creators of the Polish food science
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
nauka o zywieniu
zywnosc
pracownicy naukowi
Polska
Jakubowska Jadwiga biografia
biografie
chemia spozywcza
dzialalnosc zawodowa
analiza mikrobiologiczna
kierunki badan
mikrobiologia zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2013
Tom
20
Numer
5
Opis fizyczny
s.220-224,fot.
Twórcy
autor
Oberman H.
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, ul.Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9ce27b57-d444-4dad-8d77-52f8dc3bd816
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.