Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ziemniak Polski
2021
|
31
|
2
|
Tytuł artykułu
Międzynarodowy projekt potatoMETAbiome - opis wykonywanych prac
Autorzy
Treder K.
,
Michalowska D.
,
Pawlowska A.
,
Urbanowicz J.
,
Panek J.
,
Frac M.
,
Salles J.F.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
International project potatoMETAbiome - description of the work performed
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ziemniaki
mikrobiom
projekt potatoMETAbiome
realizacja projektow
Wydawca
-
Czasopismo
Ziemniak Polski
Rocznik
2021
Tom
31
Numer
2
Opis fizyczny
s.3-9,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Treder K.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, Oddział w Boninie, Bonin
autor
Michalowska D.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, Oddział w Boninie, Bonin
autor
Pawlowska A.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, Oddział w Boninie, Bonin
autor
Urbanowicz J.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, Oddział w Boninie, Bonin
autor
Panek J.
Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego, Polska Akademia Nauk, ul.Doświadczalna 4, 20-290 Lublin
autor
Frac M.
Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego, Polska Akademia Nauk, ul.Doświadczalna 4, 20-290 Lublin
autor
Salles J.F.
Departament of Microbial Ecology, Center for Evolutionary and Ecological Srudies, University of Groningen, 9700 CC, Groningem, The Netherlands
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9c456d01-072b-4e84-92ef-5d10887fb8e5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.