Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2011
|
55
|
10
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie mąki owsianej, jęczmiennej, ryżowej i gryczanej do produkcji mieszanek mącznych i chleba
Autorzy
Jurga R.
Warianty tytułu
EN
Using of flour: oats, barley, rice and buckwheat - to mix flour and bread
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
chleb
wypiek pieczywa
mieszanki maki
maka owsiana
maka jeczmienna
maka ryzowa
maka gryczana
wykorzystanie
wyrozniki jakosci
wlasciwosci fizykochemiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
10
Opis fizyczny
s.13-15,rys.,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Jurga R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9c106c6f-65df-494f-b34e-2ca8dce77f8e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.