PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 72 | 4 |

Tytuł artykułu

Effect of the addition of edible insect flour from yellow mealworm (Tenebrio molitor) on the sensory acceptance, and the physicochemical and textural properties of sponge cake

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

72

Numer

4

Opis fizyczny

p.393-405,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Carbohydrate Technology and Cereal Processing, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, ul. Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
  • Department of Engineering Sciences, Academy of Applied Science in Nowy Sacz, ul. Zamenhofa 1a, 33-300 Nowy Sacz, Poland
autor
  • Department of Commodity Science, Faculty of Health Sciences, Medical University of Gdansk, ul. Tuwima 15, 80-210 Gdansk, Poland
autor
  • Department of Plant Product Technology and Nutrition Hygiene, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, ul. Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
  • Department of Fermentation Technology and Technical Microbiology, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, ul. Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
  • Department of Carbohydrate Technology and Cereal Processing, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, ul. Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
  • Department of Carbohydrate Technology and Cereal Processing, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, ul. Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
  • Department of Commodity Science, Faculty of Health Sciences, Medical University of Gdansk, ul. Tuwima 15, 80-210 Gdansk, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9bd9a782-94be-4735-9241-4d62db5c4072
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.