Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2019
|
09
|
Tytuł artykułu
Sercem restauracji są ludzie
Autorzy
Handkowska H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
zawod kucharza
wywiady
Budynek Marcin wywiad
warsztaty kulinarne
kuchnia podlaska
zarzadzanie zasobami ludzkimi
praca zespolowa
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2019
Numer
09
Opis fizyczny
s.14-17,fot.
Twórcy
autor
Handkowska H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9bbdd91f-a947-4c58-9ddb-f0d7c2fb0f21
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.