PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 10 |

Tytuł artykułu

Konsument a jakość i bezpieczeństwo żywności. Kwestia holistycznego postrzegania żywności

Autorzy

Wydawca

-

Rocznik

Numer

10

Opis fizyczny

s.35-37,rys.,fot.

Twórcy

  • Katedra Żywności Funkcjonalnej i Towaroznawstwa, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9b4cd9ef-5d77-46d4-9d55-7da115095e15
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.