Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1991
Tom
18
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
The combined effect of dietary protein, fat and carbohydrates on feeding efficiency and serum cholesterol in rats
(
Gawecki J.
,
Czarnocinska J.
)
artykuł:
Efekty biologiczne olejów rybnych. I. Wpływ na lipoproteiny
(
Szostak-Wegierek D.
)
artykuł:
Effect of calcium and magnesium in diet on the experimental hypertension
(
Ziemlanski S.
,
Wartanowicz M.
,
Potrzebnicka K.
,
Zelakiewicz
)
artykuł:
The effect of the "marketisation" of food economy on changes in the expenditure and consumption
(
Sekula W.
)
artykuł:
Stężenie witamin A, E i 25OHD3 u dzieci chorych na celiakię
(
Rujner J.
,
Proszynska K.
,
Stolarczyk A.
,
Socha J.
)
artykuł:
The effect of the type and amount of fat in diet on the composition of fatty acids in tissue lipids in experimental hypercholesterolaemia
(
Ziemlanski S.
,
Budzynska-Topolowska J.
,
Rodkiewicz B.
)
artykuł:
Cofanie się miażdżycy u ludzi
(
Cybulska B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.