Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Applied Genetics
2014
|
55
|
4
|
Tytuł artykułu
Functional relationships between plasmids and their significance for metabolism and symbiotic performance of Rhizobium leguminosarum bv. trifolii
Autorzy
Stasiak G.
,
Mazur A.
,
Wielbo J.
,
Marczak M.
,
Zebracki K.
,
Koper P.
,
Skorupska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Applied Genetics
Rocznik
2014
Tom
55
Numer
4
Opis fizyczny
p.515-527,fig.,ref.
Twórcy
autor
Stasiak G.
Department of Genetics and Microbiology, Maria-Curie Skłodowska University, 19 Akademicka, 20-033 Lublin, Poland
autor
Mazur A.
Department of Genetics and Microbiology, Maria-Curie Skłodowska University, 19 Akademicka, 20-033 Lublin, Poland
autor
Wielbo J.
Department of Genetics and Microbiology, Maria-Curie Skłodowska University, 19 Akademicka, 20-033 Lublin, Poland
autor
Marczak M.
Department of Genetics and Microbiology, Maria-Curie Skłodowska University, 19 Akademicka, 20-033 Lublin, Poland
autor
Zebracki K.
Department of Genetics and Microbiology, Maria-Curie Skłodowska University, 19 Akademicka, 20-033 Lublin, Poland
autor
Koper P.
Department of Genetics and Microbiology, Maria-Curie Skłodowska University, 19 Akademicka, 20-033 Lublin, Poland
autor
Skorupska A.
Department of Genetics and Microbiology, Maria-Curie Skłodowska University, 19 Akademicka, 20-033 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1007/s13353-014-0220-2
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9ad3972b-36f9-476d-be4e-2a35b7349f1d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.