Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1977
Tom
03
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Application of programmed smoke curing in Polish fish and meat industries
(
Pietrzyk M.
)
artykuł:
The use of the smoke flavouring preparation in cheese-making
(
Wasilewski S.
,
Kozlowski J.
)
artykuł:
The zootechnical indexes and pathological changes in animals after smoke flavouring (SF) application in subacute toxicity test
(
Fitko R.
,
Markiewicz K.
,
Markiewicz Z.
,
Szuperski T.
,
Krzymowska H.
)
artykuł:
Novel technology of the preparation of smoke flavening
(
Kulesza J.
,
Podlejski J.
,
Gora J.
,
Kolska J.
,
Stolowska J.
)
artykuł:
Smoke flavouring and its bacteriological and antioxidative effects
(
Olsen C. Z.
)
artykuł:
Polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked meat products. An application of a new method
(
Potthast K.
)
artykuł:
Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in wood smoke
(
Obiedzinski M.
)
artykuł:
The analysis of conditions for design of smoking chamber or tunnel
(
Adam M.
,
Polach P.
)
artykuł:
Formation of NO and reaction with meat in smoke chambers directly heated with gas
(
Mohler K.
)
artykuł:
Influence of combustion conditions on the composition of carbonylic, carboxylic, polynuclear hydrocarbons, and phenolic compounds present in wood smoke
(
Borys A.
,
Klossowska B.
,
Obiedzinski M.
,
Olkiewicz M.
)
artykuł:
Food-hygienic toxicological evaluation of the occurence of cancerogenic hydrocarbons in smoked products
(
Engst R.
,
Fritz W.
)
artykuł:
Hedonic response to smoke flavouring odour
(
Miler K.
,
Ziajka B.
,
Barylko-Piekielna N.
)
artykuł:
The influence of generation parameters upon antioxidative properties of wood smoke
(
Daun H.
,
Tilgner D. J.
)
artykuł:
The acute toxicity of smoke flavouring (SF)
(
Fitko R.
,
Grabowski J.
,
Krzymowska H.
,
Markiewicz K.
,
Szuperski T.
)
artykuł:
Isolation and identification of some components of the lower-boiling fraction of a commercial smoke flavorings
(
Radecki A.
,
Grzybowski J.
,
Halkiewicz J.
,
Lamparczyk H.
)
artykuł:
Experiences with the use of electrostatically filtred smoke for smoking of meat products
(
Rusz J.
)
artykuł:
Studies on determination of benzo(a)pyrene in smoke flavorings
(
Radecki A.
,
Lamparczyk H.
,
Halkiewicz J.
,
Grzybowski J.
)
artykuł:
The inhibiting effect of smoke flavouring (SF) upon the autoxidation of lard
(
Chomiak D.
,
Goryn A.
)
artykuł:
Odour intensity and quality of smoke flavourings
(
Barylko-Piekielna N.
,
Wasowska E.
,
Miler K.
,
Pietrzak E.
)
artykuł:
Determination of phenols in smoked meat products
(
Potthast K.
)
artykuł:
Identification of polynuclear aromatic hydrocarbons in wood smoke
(
Obiedzinski M.
,
Borys A.
)
artykuł:
Smoke odour components and carcinogenic hydrocarbons of wood vinegar and wood tar
(
Kishimoto S.
,
Hirano K.
)
artykuł:
The detection of liquid smoke aromas smoke flavourings in foodstuffs
(
Baltes W.
,
Bange J.
)
artykuł:
A modyfication of Howard method of benzo(a)pyrene determination in foods
(
Kedzierski B.
,
Kubacki S. J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.