Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hodowca Bydła
2007
|
05
|
Tytuł artykułu
Produkcji kulinarnego mięsa wołowego z bydła rasy Limousine
Autorzy
Wajda S.
,
Cichocki M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowca Bydła
Rocznik
2007
Numer
05
Opis fizyczny
s.54-56,fot.
Twórcy
autor
Wajda S.
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Cichocki M.
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-99fff132-5e32-4357-ac5e-db203df0662a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.