Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2013
|
48
|
07
|
Tytuł artykułu
Lody jogurtowe nośnikiem bakterii fermentacji mlekowej. Czynniki warunkujące ich przeżywalność w medium lodowym
Autorzy
Szosland-Faltyn A.
,
Krolasik J.
,
Polak E.
Warianty tytułu
EN
Jogurt ice cream as a carrier of lactic acid bacteria. Factors affecting the survival of lactic acid bacteria in ice cream medium
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
lodziarstwo
lody
wartosc odzywcza
zywnosc funkcjonalna
lody jogurtowe
technologia produkcji
bakterie kwasu mlekowego
przezywalnosc bakterii
czynniki fizykochemiczne
czynniki biologiczne
cisnienie osmotyczne
napowietrzanie
pH
hartowanie
przechowywanie
szczepy bakteryjne
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2013
Tom
48
Numer
07
Opis fizyczny
s.38-41,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szosland-Faltyn A.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi, Łódź
autor
Krolasik J.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi, Łódź
autor
Polak E.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-99aecce8-824b-4533-a352-0d336c5dcbc9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.