Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
1991
|
38
|
3
|
Tytuł artykułu
Azotany i azotyny w warzywach. Cz. I. Wpływ różnych czynników na zawartość azotanów i azotynów w warzywach świeżych
Autorzy
Lisiewska Z.
,
Kmiecik W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Nitraty i nitrity v ovoshhakh. Ch. I. Vlijanie raznykh faktorov na soderzhanie nitratov i nitritov v svezhikh ovoshhakh
EN
Nitates and nitrites in vegetables. Part I. The influence of various factors on the nitrate and nitrite content of fresh vegetables
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
Rocznik
1991
Tom
38
Numer
3
Opis fizyczny
s.11-24,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lisiewska Z.
Akademia Rolnicza w Krakowie, Kraków
autor
Kmiecik W.
Akademia Rolnicza w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-99a3f0fa-be8a-4d53-8acc-72f38c2e484b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.