Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
1984
|
11
|
2
|
Tytuł artykułu
Wzbogacanie w NNKT pożywienia ludzi w wieku podeszłym. II. Wpływ na skład kwasów tłuszczowych w trzech frakcjach lipidowych surowicy krwi
Autorzy
Ziemlanski S.
,
Okolska G.
,
Budzynska-Topolowska J.
,
Peczak R.
Warianty tytułu
RU
Obogashhenie nezamenimymi zhirnymi kislotami pishhi ljudejj pozhilogo vozrasta. II. Ego vlijanie na sostav zhirnykh kislot v trjokh lipidnykh frakcjakh syvorotki krovi
EN
Enrichment of diet elderly people with essential fatty acids. II. Effect on the fatty composition in three serum lipid fractions
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1984
Tom
11
Numer
2
Opis fizyczny
s.117-130,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ziemlanski S.
Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Okolska G.
Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Budzynska-Topolowska J.
Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Peczak R.
Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-99751f81-c58d-416a-a3ad-25e3f50be2ea
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.