Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1971
|
20
|
06 Kwartalny Dodatek Naukowy Nr 2
|
Tytuł artykułu
Technologia wyrobu masła ze śmietany o zawartości tłuszczu powyżej 35 procent
Autorzy
Zuczkowa J.
,
Popielowa Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1971
Tom
20
Numer
06 Kwartalny Dodatek Naukowy Nr 2
Opis fizyczny
s.5-9,tab.
Twórcy
autor
Zuczkowa J.
autor
Popielowa Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9917e98e-244a-431d-9910-b9dfd3951e32
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.