Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2011
|
55
|
10
|
Tytuł artykułu
Liczba opadania a maksymalna lepkość kleiku skrobiowego mąki pszennej
Autorzy
Szafranska A.
,
Rothkaehl J.
Warianty tytułu
EN
Relations of falling number and maximum viscosity of wheat flour
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka pszenna
liczba opadania
kleik skrobiowy
lepkosc
aktywnosc enzymatyczna
enzymy amylolityczne
ziarno
alfa-amylazy
mieszanki maki
mieszanki przemialowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
10
Opis fizyczny
s.6-7,rys.,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Szafranska A.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
autor
Rothkaehl J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-988c07ed-aae0-415e-8c6a-25dae615cbde
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.